به گزارش خبرنگار HSE.NIOC، در این جلسه ضمن ارائه گزارش اجمالی از نتایج بازدیدهای بهداشت محیط، بهداشت و ایمنی مواد غذایی توسط مسئولین سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و مسئول بازرسی بهداشت و تغذیه مدیریت HSE، پدافندغيرعامل و مديريت بحران، چالش های موجود در اماکن ورزشی، آبدارخانهها، مراکز تهیه و توزیع غذا در مجموعههای خدمات رفاهی و اجتماعی و .... مطرح گردید و راهکارهای رفع نواقص یافت شده مورد تبادل نظر و تصمیمگیری اعضاء قرار گرفت.
در ادامه طرح از سر گیری مداخلات کارفرمایی برای سلامت شاغلیني که طی معاینات دوره ای دارای شرایط خاص شناسایی می گردند با همکاری واحدهای امور کارکنان، امور ورزش و تربیت بدنی و مدیریت HSE، پدافندغيرعامل و مديريت بحران در دستور کار قرار گرفت.
همچنین ضمن اعلام آخرین گزارشهای موجود از روند انجام واکسیناسیون و آمار ابتلا و فوت بر اثر بیماری کرونا و شیوع بیماری آبله میمونی در دنیا، توجهات لازم در پیشگیری و مقابله احتمالی با شیوع مجدد بیماری کرونا و آبله میمونی و الزامات بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.
// پايان خبر